Начало


КАЗАНО НА ОКО

НОВИНИ ЗА БАТЕ БОЙКО

7.10.2009

 

НЕ СЕРГЕЙ Е ГЕЙ,  А АЗ!

    След крилатата фраза на Бойко Борисов „не Сергей вдигна пенсиите, а аз!”, набрал в тази посока силна инерция, бъдещия премиер, като прочел скандалното твърдение в жълт вестник, че експремиерът бил гей и вероятно обладан пак от същата ревност се провиква: „не Сергей е гей, а … „ Спира го навреме негова PR-ка, ритвайки го по глезена, но не по оперирания, естествено.И за малко мъжкарят Бате Бойко сам да заяви на всеослушание, че и той е гей.

20-и юли, 2009                     Ангел Стайков
София

 

                        БЕЛОРУСКИ ФУТБОЛЕН КЛУБ Е С ИМЕТО НА БАТЕ БОЙКО

      След избирането от българския парламент на Бойко Борисов за поредния български премиер на 27 юли т.г. , ръководството на белоруския футболен клуб „Бате Борисов” с пълно единодушие е решило техния клуб да се преименува на ФК „Бате Бойко Борисов” и да носи името на нашия премиер. Разбира се, било е поискано съгласието на българския министър-председател, който светкавично е разрешил. Той е поставил само  едно условие: футболния клуб да няма в предстоящите 4 години нито една загуба.

 

6-и август, 2009                                Париций Плебеев
Минск

                                   

БАТЕ БОЙКО „НАЙ-МАЛКИЯ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ”

      Във връзка с голямата победа на ГЕРБ на парламентарните избори през юли 2009, УС на Асоциацията на малките хора в България единодушно е обявила неформалния лидер на тази партия за „Най-малкия човек в България”, и разбира се, за свой почетен член. На специално тържество на Бойко Борисов бил връчен съответен позлатен плакет.Бойко Борисов, силно разчувстван,  благодарил за присъдените му(съвсем заслужено и според него) най-високи отличия на тази организация и обещал на малките хора да им съдейства активно при решаването на всички техни проблеми.

 

8 август, 2009                        Андро Славчев
София

И РУСКИЯ КОСМОДРУМ – С ИМЕТО НА БАТЕ БОЙКО                            

      Целокупния български народ научи от самия Бате Бойко, че руския космодрум в Казахстан „Байкунур”, всъщност носел също неговото име, но в казахска транскрипция. В действителност наименованието на това толкова известно съоръжение, от което излитат космонавти от различни страни, било „Бойконур” – на руски език.

10-и август, 2009                  Евангел чилингиров
Москва – Бойконур

БАТЕ БОЙКО ЯКО ЗАЧЕТЕ ТОДОР ЖИВКОВ

     Охранителят на Тодор Живков, сегашният български премиери бивш столичен кмет, яко зачете своя клиент и някогашен свой съпартиец, като определи неговия рожден ден за официално откриване на отсечката от Софийскя метрополитен Сердика – Младост. Този жест на Бате Бойко към дългогодишния български държавен глава беше и признание на неговите заслуги за появата на това транспортно съоръжение и в нашата столица.

1-и септември, 2009            Первез Амурян
София

И БОРИСОВАТА ГРАДИНА ПРЕИМЕНУВАНА

      Репортери на „Казано на око” научиха, че Борисовата градина, носеща името на бащата на Симеон II, цар Борис III, ЧЕ В ОПРЕДЕЛЕНИ СРЕДИ зрее вече идеята ЗА НЕЙНОТО ПРЕИМЕНУВАНЕ НА „Бойкоборисовата градина”. Очаква се, че този почин може би съвсем безпроблемно ще мине през софийския „парламент”.

9-и септември, 2009            Мелек Чилингир
София.

Начало